Politica de confidențialitate .

Protecția datelor este o prioritate deosebit de importantă pentru gestionarea serviciului de marketing și publicitate online .
Utilizarea paginilor de internet ale noastre este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă un subiect de date dorește să utilizeze servicii de marketing digital speciale prin intermediul site-ului nostru, ar putea deveni
necesară prelucrarea datelor cu caracter personal.
Această politică acoperă modul în care folosim informațiile dvs. personale. Noi luăm intimitatea dumneavoastra în serios și vom lua toate măsurile necesare pentru a vă proteja informațiile personale .
Orice informații personale primite , vor fi folosite numai pentru a vă completa comanda si a emite documentele legale aferente colaborării cu dumneavoastră ( facturi , chitante , notificari ,instiintari , etc ) .
Nu vom vinde, nu vom imprumuta , nu vom multiplica si nu vom redistribui informațiile dumneavoastra personale nimănui .
Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicităm intotdeauna consimțământul persoanei vizate.
Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al unui subiect de date, trebuie să fie în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu protecția datelor specifice fiecărei țări reglementările aplicabile serviciilor de marketing digital .
Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, firma noastră dorește să informeze publicul larg cu privire la natura, scopul și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm.
Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor care le au .
În calitate de controlor, noi am implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe bază de internet pot, în principiu, să aibă lacune de securitate, astfel încât protecția absolută poate să nu fie garantată . Din acest motiv, fiecare persoană vizată este liberă să transfere date cu caracter personal către noi prin mijloace alternative, de ex. prin telefon .
Cumpărând oricare dintre serviciile noastre de marketing , dumneavoastra sunteti de acord ca datele furnizate in formularul de comandă ( numele afacerii , descrierea afacerii , descrierea produselor si serviciilor , logoul afacerii , link site web  imaginile referitoare la afacere /produse/servicii si eventual datele de contact ale afacerii dumneavoastră ) , daca le furnizati , să fie folosite strict in realizarea campaniei de promovare comandată , respectiv să fie postate si distribuite in mediul online în vederea creșterii expunerii și a notorietății afacerii dumneavoastră .

Eventualele sesizări sau cereri se vor comunica prin intermediul serviciului de corespondență electronică la adresa : [email protected]