Răspunsuri la întrebări frecvente

Vă rugăm să citiți răspunsul la cele mai frecvente întrebări . Deși am încercat să fim la obiect și conciși pe toate detaliile necesare , suntem conștienți că există posibilitatea să fi omis unele detalii , așa că răspundem mai jos la o marte parte din întrebările clienților noștri . Dacă există scăpări sau lipsuri puteți să ne contactați și o să încercăm să lămurim toate aspectele neclare sau neînțelese .

Principalele întrebări

1Ce fel de servicii de publicitate oferim ?
Oferim servicii de publicitate de tip pay-per-click , la fel ca și cele oferite de către Google , Yahoo, Baidu , Yandex , Facebook , Instagram , TikTok și celelalte agenții , pentru promovarea și creșterea popularității afacerii dumneavoastră și a volumului de comenzi sau vânzări
2Cum aduceți vizitatori în site-ul sau magazinul dumneavoastră ?
Aducem vizitatori în platforma noastră , utilizând toate canalele online existente . Când un vizitator al platformei noastre este interesat de afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră , dă click pe anunțul dumneavoastră postat în platformă . Dând click pe anunțul dvs , vizitatorul este redirectat automat către site-ul sau magazinul dumneavoastră . În acest fel procedează toate agențiile de publicitate din lume inclusiv Google , Facebook , Yahoo, Bing , Twitter , Instagram , Youtube , TikTok și ceilalți .
3Cât trebuie să plătesc pentru publicitate ?
Am creat câteva pachete de servicii cu un anumit număr de vizite incluse . Prețurile pachetelor de publicitate sunt adaptate pieței din România și costul pe click depinde de valoarea totală a pachetului achiziționat . Pachetele noastre de servicii sunt calculate pentru aproximativ 30 de zile calendaristice , însă dacă numărul de click-uri aferent pachetului se va epuiza în 15 zile , anunțul va deveni inactiv și va trebui reactivat . Dacă nu este atins numărul de clickuri în termen de 30 de zile anunțul va rămâne activ pe termen nelimitat până la atingerea numărului de click-uri aferente pachetului de publicitate cumpărat . În urma testelor efectuate pînă acum am obținut valori foarte bune de click-uri în maxim 30 de zile de la expunerea anunțurilor în platformă .Utilizăm un sistem inteligent de repostare și distribuire astfel încât să obținem rezultatele aferente pachetelor de publicitate în termen de aproximativ 30 de zile , însă totuși trebuie să ținem cont că numărul de vizite este în strânsă corelație cu dorințele vizitatorilor .
4Garantați vânzarea produselor sau serviciilor promovate ?
Nici o agenție din industria de advertising nu garantează vânzarea produselor sau serviciilor promovate . În mod normal , dacă produsul sau serviciul promovat este de calitate , este util sau necesar , are preț competitiv , are garanție și există cerere pentru acest produs ar trebui ca în urma serviciilor de publicitate oferite de noi să înregistreze cereri și să fie vândut în cantități însemnate ...dar nu putem garanta asta . Din experiența destul de vastă în domeniu am învățat că orice produs sau serviciu se poate vinde dacă persoana sau persoanele care oferă acest produs sau serviciu sunt civilizate , bine pregătite , oneste și știu cum să prezinte acel produs sau serviciu către potențialii clienți . Cade în sarcina dumneavoastră să aveți personal amabil , calificat și serios care să ofere clienților detalii complete și soluții la cererile acestora și să asigure interacțiunea cu vizitatorii astfel încât aceștia să devină clienții dumneavoastră . Sarcina noastră este să aducem în fața publicului produsele sau serviciile oferite astfel încât acesta să se decidă să vă viziteze și să se informeze cu privire la produsele sau serviciile dumneavoastră . În momentul în care vizitatorii intră în legătură cu dumneavoastră , este problema dumneavoastră cum vă gestionați afacerea astfel încât să vă aducă venituri extraordinare și satisfacție pentru reușita afacerii . Ca atare , dacă noi ne facem treaba este foarte bine să vă faceți și dumneavoastră temele și să fiți pregătit astfel încât să puteți oferi clienților servicii de calitate și sigur afacerea dumneavoastră o să prospere .
5Sunt obligat să cheltuiesc o anumită sumă de bani lunar ?
Nu aveți nici o obligație să cheltuiți o anumită sumă de bani . Creați anunțurile și când doriți să le promovați selectați pentru fiecare anunț în parte un pachet de servicii care include un anumit număr de clickuri . Când nu mai doriți să promovați acele anunțuri puteți opri campania de promovare sau puteți crea alte anunțuri care să fie promovate . Anunțurile fără promovare nu vor fi șterse din platforma noastră însă vor fi inactive și nu vor atrage impresii și clickuri pînă când nu vor fi activate . Sfatul nostru este să mențineți campaniile active pentru o perioadă lungă de timp pentru a putea atrage cât mai mulți vizitatori . Sunt vizitatori care poate nu o să cumpere de la dumneavoastră acum , dar o să vă rețină și când vor avea nevoie de produsele sau serviciile dvs o să vă viziteze și o să comande .
6Care este rata de conversie a serviciilor de publicitate oferite ?
Rata de conversie este indicatorul principal în funcție de care se măsoară succesul unei campanii din mediul online. Ratele de conversie se calculează împărțind numărul de conversii la numărul total de interacțiuni cu anunțul care au generat o conversie în același interval de timp. De exemplu, dacă ați fi înregistrat 50 de conversii din 1.000 de interacțiuni, rata de conversie ar fi 5%, întrucât 50 ÷ 1.000 = 5%. La nivel mondial, ratele medii de conversie fluctuează între 0,1 % si 3 %, ajungând la 3% pentru domeniile nișate și trecând de 5% sau alte praguri uimitoare, pentru giganţi online precum Amazon, eBay și alte braduri puternice. În cazul nostru în urma testelor efectuate în prealabil , am obținut o rată de conversie de 2 % care este o valoare extraordinară ... însă , NU dorim să cădem în derizoriu , astfel că vom putea oferi o valoare medie a ratei de conversii abia la sfârșitul anului 2022 după efectuarea a minim 50.000 de campanii publicitare complete pentru produse și servicii diferite , promovate în perioade mai lungi de timp - minim 6-12 luni ( deoarece există oscilații majore ale vânzărilor cu ocazia sărbătorilor de paște , de crăciun , de anul nou , etc raportate la perioadele când nu există ocazii deosebite ) sau a diverselor evenimente care generează cerere mai mare ( perioada stării de urgență a crescut cererea în aproape toate segmentele de afaceri , perioada black friday generează vânzări mai mari , etc ) . Pentru a putea oferi o rată medie reală mai avem nevoie de o perioadă de minim 12-18 luni de zile .
7O să primesc un număr egal de clickuri în fiecare zi ?
Nu vă putem garanta acest lucru . Numărul de interacțiuni ( impresii , vizualizări , clickuri ) poate să difere drastic de la o zi la alta . Nu putem forța interacțiunea publicului cu conținutul site-ului nostru , astfel încât numărul de interacțiuni zilnice poate să fie diferit . Pot exista zile în care să primiți foarte puține clickuri , cum la fel de bine pot exista zile când puteți primi un număr uriaș de clickuri . Sunteți taxat în funcție de numărul de clickuri primite , astfel că aveți sub control toate amănuntele . Noi efectuăm toate operațiunile cu intensitate sporită astfel încât să obținem rezultate excepționale pentru toți clienții noștri indiferent de valoarea pachetelor de publicitate achiziționate . Tratăm și respectăm în mod egal toți partenerii noștri indiferent de valoarea și vechimea colaborării .
8Este posibil să nu obțin vânzări în urma unei campanii de publicitate ?
Din păcate este posibil , dar ESTE PUȚIN PROBABIL să nu obțineți vânzări . Am efectuat și noi sute de campanii prin Google , Facebook și alte rețele de publicitate și au existat perioade destul de lungi , în care efectiv , clientul nostru nu a înregistrat nici o vânzare . Acest lucru trebuie raportat la foarte multe aspecte cum ar fi : necesitatea produsului sau serviciului oferit într-o anumită perioadă de timp , prețul produsului sau serviciului ( dacă este prea scump - se amână achiziția , dacă este prea ieftin -inspiră neîncredere și din nou se amână achiziția ), perioada realizării promoției ( după zilele de salarii sau pensii , cu ocazia diverselor evenimente sau sărbători volumul de vânzări este mult mai mare comparativ cu alte perioade ale lunii ) și mulți alți factori economici și materiali importanți care trebuie luați în calcul . Este însă imposibil ca în urma unei campanii concertate , pe parcursul unei perioade mai lungi de timp ( minim 3-4 luni ) produsele sau serviciile dumneavoastră să nu devină cunoscute și să nu înregistrați o creștere a volumului de vânzări . Perseverența este unul dintre factorii care diferențiază învingătorii de pierzători . Ca atare înarmați-vă cu multă răbadare , calm , logică și perseverență . Calea spre succes nu este accesibilă celor care se dau bătuți ușor și abandonează .
9Există concurență reală pentru serviciile noastre ?
Putem afirma cu maximă sinceritate că nu există ceva similar la această oră . De ce suntem siguri ? Din mai multe motive : în primul rând cunoaștem toate alternativele posibile și nici una nu este la fel de eficientă ca a nostră . În al doilea rând utilizăm o sumedenie de modalități de atragere a vizitatorilor conexate într-un singur serviciu complex și complet . În al treilea rând avem servicii adaptate tiparului comportamental din România , ceea ce nu au concurenții noștri . În al patrulea rând nu urmărim direct profitul și ca atare oferim calitate pentru obținerea unor parteneriate de durată . În al cincilea rând nu avem monopol și ca atare avem o politică de prețuri ultra avantajoasă pentru clienții noștri . Mai sunt și alte aspecte însă riscăm să vă împovărăm cu prea multe detalii și nu dorim să vă plictisim .
10Cu ce suntem diferiți față de ceilalți competitori ?
Suntem diferiți de ceilalți competitori din toate punctele de vedere . De la tarife , care sunt mult mai mici decât ale acestora pînă la calitatea și eficiența serviciilor care este infinit mai bună . De ce ? Pentru că utilizăm toate variantele posibile de promovare online , de la trafic pay per click la rețele sociale și optimizare pentru motoarele de căutare . Într-un cuvânt , spre diferență de competitori , serviciile noastre aduc și creștere organică afacerii dumneavoastră deoarece toate clickurile care duc în site-ul dumneavoastră sunt văzute ca și trafic de calitate și asta ajută enorm la creșterea poziției site-ului dumneavoastră în clasamentele motoarelor de căutare . Cum se traduce asta ? Adică o să aveți o autoritate mai bună și o să primiți și alte mii de vizite gratuite în fiecare lună generate de căutările organice prin motoarele de căutare .
11Există prețuri mai mici pe piață pentru aceste servicii ?
NU : Garantat nu o să găsiți prețuri măcar egale cu prețurile practicate de către noi . Nu avem prețuri mici doar acum în ideea de a intra pe piață . Aceste prețuri vor rămâne la acest nivel pentru mult timp de acum înainte . În condițiile în care apar situații neprevăzute pot să apară diferențe de tarife , însă în mod sigur o să avem întotdeauna cele mai mici tarife pentru aceste servicii extraordinare . Ținta noastră nu este un profit mare în termen scurt ci o marjă minimă de profit raportată la o colaborare fructuoasă pe termen lung . Urmărim modelul de business win-win unde toate părțile implicate câștigă și se pot dezvolta pe termen mediu și lung .
12Oferiți posibilitatea testării serviciilor ?
DA . Oferim posibilitatea testării serviciilor noastre , astfel încât potențialii clienți să ne poată achiziționa serviciile în totală cunoștință de cauză . Pachetul de testare a serviciilor noastre este valabil doar o singură dată , strict pentru verificarea și testarea serviciilor oferite și nu poate fi reînnoit .
13Pot cumpără mai multe pachete de publicitate simultan ?
DA . Puteți achiziționa un număr nelimitat de pachete de servicii .
14Mai am și alte beneficii din colaborarea cu voi ?
DA . Aveți o mulțime de alte beneficii pentru care ar trebui să plătiți foarte mulți bani altor agenții . De ce afirmăm asta ? Noi la bază suntem specializați în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare ( SEO ) și ca atare știm ceea ce afirmăm .
15Care sunt aceste beneficii colaterale ale colaborării ?
Sunt beneficii deosebit de importante și deosebit de valoroase pentru afacerea dumneavoastră . În primul rând postând anunțurile și linkurile site-ului dumneavoastră în platforma noastră , generați backlinkuri do-follow autoritare către pagina sau magazinul dumneavoastră . Platforma noastră are indicatori SEO deosebit de buni și odată cu postarea unui link de tip do-follow se produce un transfer de autoritate către site-ul dumneavoastră . Ce înseamnă asta ? Asta înseamnă că site-ul dumneavoastră o să câștige o mai bună autoritate , o să crească numărul de cuvinte cheie din site-ul dumneavoastră care apar în clasamentele căutărilor pe Google și o să crească și poziția în clasamentul căutărilor pe Google pentru multe cuvinte cheie din site-ul dumneavoastră . Ce beneficii aveți de aici ? O să aveți mult trafic organic ( natural , fără taxă ) rezultat din clickurile pe rezultatele căutărilor în motoarele de căutare și ca urmare veți obține un număr mai mare de vizitatori și de clienți sau abonați pentru afacerea dumneavoastră .
16Doar cele enumerate mai sus sunt benficiile colaterale ?
NU . Mai există multe alte beneficii . În vederea obținerii rezultatelor serviciilor noastre utilizăm postări și distribuiri în cascadă prin toate rețelele sociale . Asta îneamnă creșterea reputației pentru dumneavoastră , obținerea de semnale sociale care sunt un factor deosebit de important din punct de vedere al optimizării seo , creșterea gradului de conștientizare și nu în cele din urmă crearea sau consolidarea unui brand . În altă ordine de idei , postăm articole și conținut în bloguri private , forumuri , portaluri de anunțuri , rețele sociale și alte platforme online . Aceste materiale conțin și linkuri de tip do-follow și no-follow ale paginii dumneavoastră , care la rândul lor ajută la creșterea notorietății afacerii dumneavoastră și la creșterea numărului de vizite organice în site-ul dumneavoastră . Pentru aceste lucruri ar trebui să plătiți sume consistente altor agenții de publicitate și marketing digital .
17Mai există și alte plusuri aduse de aceste servicii ?
DA . O să fiți surprins , dar mai sunt și altele . Anunțurile create în platforma noastră vă permit să adăugați numele afacerii dumneavoastră în titlul anunțului . Asta vă aduce mai multă credibilitate afacerii deoarece brandul dumneavoastră va fi găsit în căutările pe google mult mai ușor și va atrage mult trafic organic ( trafic gratuit obținut în urma unei bune optimizări seo ) . Pentru cuvintele cheie adăugate în anunț se crează automat backlink de tip do-follow cu redirectare automată către site-ul dumneavoastră . Platforma noastră are autoritate a domeniului 54 și autoritate a paginii 36 , deci beneficiați de backlinkuri pe cuvintele cheie de la un domeniu cu o foarte bună autoritate . Asta înseamnă un transfer de autoritate către site-ul dumneavoastră și în același timp înseamnă și creșterea poziției site-ului dumneavoastră în clasamentul căutărilor pe Google după acele cuvinte cheie postate în anunț .Totodată puteți adăuga o descriere vastă a afacerii , produselor sau serviciilor , care să ofere toate amănuntele utile vizitatorilor și să atragă mai mulți vizitatori . Aveți posibilitatea să atașați și numere de whatsapp ,telegram , viber , adresa de email și linkurile paginilor din rețelele sociale ( dacă aveți ) facebook , instagram , twitter , tumblr sau altele . Toate acestea vor aduce mai multe apeluri , cereri de ofertă , comenzi și vizite ale profilului dumneavoastră social . Spre diferență de ceilalți competitori care activează în acest domeniu și se concentrează doar pe un anumit tip de acțiune a vizitatorului ( apeluri , vizite web retargeting ,etc ) noi avem un serviciu complet și complex care înglobează toate aceste acțiuni și nu mai este nevoie să plătiți de 5 ori pentru același serviciu cu acțiuni diferite . Creșterea numărului de vizitatori în site-ul dumneavoastră o să aducă o altă creștere a poziției site-ului în clasamentul motoarelor de căutare , care va genera în cascadă o creștere a traficului organic pentru afacerea dumneavoastră ...și multe altele , deorece beneficiile aduse de către serviciile noastre nu se opresc aici .
18Cum puteți să aduceți un număr atât de mare de vizitatori ?
Vă rugăm să vedeți detaliile în pagina CUM FACEM ASTA din meniu . Aici o să găsiți descrierea etapelor de lucru și a modalităților de promovare a conținutului .
19Cât costă un click la alte agenții de publicitate ?
Costul pentru un click diferă de la o agenție la alta și poate să scadă sau să crească în funcție de foarte mulți factori cum ar fi : concurența pentru acele cuvinte sau acea nișă de afaceri , zona geografică , orar , public țintă , perioada contractuală , volum de publicitate achiziționat și foarte mulți parametri secundari . Ca etalon , am desfășurat mii de campanii de publicitate diferite și am obținut următoarele tarife minime : Google - 0,78 lei / click , Facebook - 0,64 lei / click , Twitter - 0,67 lei/click , Yahoo - 0,62 lei / click , Bing - 0,65 lei / click , TikTok - 0,68 lei/click . ACESTEA SUNT CELE MAI MICI TARIFE OBȚINUTE PENTRU CAMPANII DESFĂȘURATE PE O PERIOADĂ DE MINIM 30 DE ZILE . Marea majoritate a campaniilor obțin tarife mult mai mari decât cele arătate mai sus .
20Cât costă un click prin platforma noastră ?
La noi prețul per click diferă doar în funcție de volumul de publicitate cumpărat . Cel mai scump click costă 0,4166 lei și cel ieftin click este cel oferit de Pachetul Profesional de 0,1204 lei . Dacă ne raportăm strict la cele mai mici prețuri pe click avem tarife cu cel puțin 60 % mai mici și în cazul pachetelor de publicitate cu volum mare avem tarife cu 500 % mai mici decât cele similare oferite de alte agenții .
21Care pachet de servicii este recomandat pentru afacerea mea ?
Nu putem face o recomandare specială pentru un pachet anume de servicii . Toate pachetele de servicii sunt utile și eficiente . Alegerea pachetului de servicii se face în funcție de domeniul de activitate și targetul dorit ( dacă este un domeniu de activitate fără concurență și doriți doar câțiva clienți noi alegeți un pachet de publicitate mai economic sau viceversa , dacă concurența este mare și doriți o creștere spectaculoasă a vânzărilor alegeți un pachet cu mai multe click-uri , deoarece și concurenții dumneavoastră o să facă acest lucru ) și mai depinde și de posibilitățile dumneavoastră financiare . Indiferent ce pachet alegeți , noi o să încercăm să vă aducem rezultate foarte bune care să satisfacă nevoile dumneavoastră .
22Puteți targeta publicul țintă pentru afacerea mea ?
Putem targeta publicul țintă al afacerii dumneavoastră după vârstă , sex , zona geografică , interese sau alte particularități și preferințe . În viitorul apropiat avem în vedere și alte opțiuni de tagetare avansată , însă asta necesită investiții uriașe și extinderea rețelei la un nivel deosebit de complex , care necesită timp și cheltuieli materiale considerabile . Însă momentan , nu este nevoie de această targetare extrem de precisă deoarece acesta este un serviciu de tip plată pe click ( nu taxăm pentru impresii sau vizualizări ) și o să dea click pe anunțurile dumneavoastră doar publicul strict interesat de afacerea dumneavoastră ( garantat nici dumneavoastră nu pierdeți timpul să dați click pentru a vedea detalii despre ceva care nu intră în sfera dumneavoastră de interese sau curiozități ) , așa că asta este o targetare mult mai precisă și eficientă .
23Cât timp este valabil un pachet de publicitate ?
În general un pachet de publicitate este valabil timp de 30 de zile de la achiziționare , însă datorită faptului că este vorba despre servicii cu plata la rezultat , respectiv plată pe click , pot să existe două situații diferite în care perioada de valabilitate scade sau crește . Dumneavoastră cumpărați pachete de publicitate care conțin un anumit număr de clickuri . Dacă numărul de clickuri aferent pachetului de publicitate este atins mai devreme ( să zicem în 15 zile ) atunci pachetul de servicii expiră la atingerea numărului total de clickuri cumpărate . Dacă numărul de clickuri atras în 30 de zile nu atinge numărul de clickuri cumpărate atunci valabilitatea pachetului de publicitate se prelungește pe termen nedefinit pînă la atingerea numărului de clickuri cumpărat .Utilizăm un sistem inteligent de promovare a conținutului prin expunere masivă în fața publicului însă nu putem forța acțiunile publicului ( interesul față de anunțul care face obiectul promovării , clickurile pe anunț ) așa că o să existe situații în care numărul de clickuri o să fie atins în doar câteva zile sau vor exista situații în care numărul de clickuri aferent pachetului de publicitate cumpărat va fi atins într-o perioadă mai lungă de timp ( 30-60 de zile ) . ÎN CONCLUZIE , UN PACHET DE PUBLICITATE ESTE VALABIL PÂNĂ LA EPUIZAREA NUMĂRULUI DE CLICK-URI ACHIZIȚIONATE , INDIFERENT DE PERIOADA DE TIMP SCURSĂ DE LA ACHIZIȚIONARE .
24Am nevoie de mai multe clickuri și nu aveți pachete cu mai multe clickuri . Ce pot face ?
Dacă aveți de promovat mai multe produse sau servicii este foarte simplu . Creați anunțuri diferite pentru fiecare produs sau serviciu care doriți să fie promovat . În acest mod o să obțineti mult mai multe vizite . Dacă doriți mai multe clickuri pentru un singur anunț , din păcate la acest moment NU putem să vă oferim . Numărul maxim de clickuri obținut în perioada de testare , pentru un singur anunț , într-o perioadă de 30 de zile a fost de 218366 . Acesta a fost însă obținut în condițiile în care am depus eforturi uriașe și ca atare nu putem să ne hazardăm să îl garantăm . În cadrul testelor efectuate am verificat posibilitatea obținerii unui număr nelimitat de clickuri ( de exemplu 1 milion ) pentru un singur anunț și din păcate la acestă oră este imposibil de garantat și livrat . Ca atare numărul maxim de clickuri pe un singur anunț , pentru care oferim servicii garantate este de maxim 166.000 de clickuri într-o perioadă de aproximativ 30 de zile . Nu putem oferi servicii pentru care nu putem garanta , așa că nu le oferim .

Alte nelămuriri ?

Dacă în rândurile de mai sus nu a-ți găsit răspunsul , nu ezitați să ne contactați și vom încerca să vă ajutăm cu toate informațiile necesare .