Răspunsuri la întrebări frecvente

Vă răspundem scurt și la obiect la cele mai frecvente întrebări

1Ce fel de servicii de publicitate oferim ?
Oferim servicii de promovare si publicitate avand ca obiectiv cresterea vizibilitatii afacerii si redirectarea vizitatorilor catre site-ul dumneavoastra , la fel ca și cele oferite de către Google , Yahoo, Baidu , Yandex , Facebook , Instagram , TikTok și celelalte agenții , pentru promovarea și creșterea popularității afacerii dumneavoastră și a volumului de comenzi sau vânzări
2Cum aducem vizitatori în site-ul sau magazinul dumneavoastră online?
Prin redirectarea traficului din alte sute de site-uri sau platforme web către site-ul dumneavoastră . Utilizăm toate rețelele sociale , platforme de anunțuri , retele sociale , rețele de bloguri , forumuri și alte tipuri de platforme web pentru promovarea conținutului . În acest fel procedează toate agențiile de publicitate din lume inclusiv Google , Facebook , Yahoo, Bing , Twitter , Instagram , Youtube , TikTok și alții .
3Garantați vânzarea produselor sau serviciilor promovate ?
Nici o agenție din industria de advertising nu garantează vânzarea produselor sau serviciilor promovate . În mod normal , dacă produsul sau serviciul promovat este de calitate , este util sau necesar , are preț competitiv , are garanție și există cerere pentru acest produs ar trebui ca în urma serviciilor de publicitate oferite de noi să înregistreze cereri și să fie vândut în cantități însemnate ...dar nu putem garanta asta . Din experiența destul de vastă în domeniu am învățat că orice produs sau serviciu se poate vinde dacă persoana sau persoanele care oferă acest produs sau serviciu sunt civilizate , bine pregătite , oneste și știu cum să prezinte acel produs sau serviciu către potențialii clienți . Cade în sarcina dumneavoastră să aveți personal amabil , calificat și serios care să ofere clienților detalii complete și soluții la cererile acestora și să asigure interacțiunea cu vizitatorii astfel încât aceștia să devină clienții dumneavoastră . Sarcina noastră este să aducem în fața publicului produsele sau serviciile oferite astfel încât acesta să se decidă să vă viziteze și să se informeze cu privire la produsele sau serviciile dumneavoastră . În momentul în care vizitatorii intră în legătură cu dumneavoastră , este problema dumneavoastră cum vă gestionați afacerea astfel încât să vă aducă venituri extraordinare și satisfacție pentru reușita afacerii . Ca atare , dacă noi ne facem treaba este foarte bine să vă faceți și dumneavoastră temele și să fiți pregătit astfel încât să puteți oferi clienților servicii de calitate și sigur afacerea dumneavoastră o să prospere .
4O să primesc un număr egal de vizite în fiecare zi ?
Nu vă putem garanta acest lucru . Numărul de interacțiuni ( impresii , vizualizări , clickuri ) poate să difere drastic de la o zi la alta . Nu putem forța interacțiunea publicului cu conținutul postat de noi , astfel încât numărul de interacțiuni zilnice poate să fie diferit . Utilizam un sistem complex de postare si repostare care genereaza viuzalizari si redirectari de trafic , insa indicatorii analitici pot sa difere de la o zi la alta . Pot exista zile în care să primiți foarte puține de vizualizari si clickuri , cum la fel de bine pot exista zile când puteți primi un număr uriaș de vizualizari si clickuri . Noi efectuăm toate operațiunile cu intensitate sporită astfel încât să obținem rezultate excepționale pentru toți clienții noștri indiferent de valoarea pachetelor de publicitate achiziționate . Tratăm și respectăm în mod egal toți partenerii noștri indiferent de valoarea și vechimea colaborării .
5Este posibil să nu obțin vânzări în urma unei campanii de publicitate ?
Din păcate este posibil , dar ESTE PUȚIN PROBABIL să nu obțineți vânzări . Am efectuat și noi sute de campanii diferite prin Google , Facebook și alte rețele de publicitate și au existat perioade destul de lungi , în care efectiv , clientul nostru nu a înregistrat nici o vânzare . Acest lucru trebuie raportat la foarte multe aspecte cum ar fi : necesitatea produsului sau serviciului oferit într-o anumită perioadă de timp , prețul produsului sau serviciului ( dacă este prea scump - se amână achiziția , dacă este prea ieftin -inspiră neîncredere și din nou se amână achiziția ), perioada realizării promoției ( după zilele de salarii sau pensii , cu ocazia diverselor evenimente sau sărbători volumul de vânzări este mult mai mare comparativ cu alte perioade ale lunii ) și mulți alți factori economici și materiali importanți care trebuie luați în calcul . Este însă imposibil ca în urma unei campanii concertate , pe parcursul unei perioade mai lungi de timp ( minim 3-4 luni ) produsele sau serviciile dumneavoastră să nu devină cunoscute și să nu înregistrați o creștere a volumului de vânzări . Perseverența este unul dintre factorii care diferențiază învingătorii de pierzători . Ca atare înarmați-vă cu multă răbadare , calm , logică și perseverență . Calea spre succes nu este accesibilă celor care se dau bătuți ușor și abandonează .
6Există concurență reală pentru serviciile noastre ?
Putem afirma cu maximă sinceritate că nu există ceva similar la această oră . De ce suntem siguri ? Din mai multe motive : în primul rând cunoaștem toate alternativele posibile și nici una nu este la fel de eficientă ca a nostră . În al doilea rând utilizăm o sumedenie de modalități de atragere a vizitatorilor conexate într-un singur serviciu complex și complet . În al treilea rând avem servicii adaptate tiparului comportamental din România , ceea ce nu au concurenții noștri . În al patrulea rând nu urmărim direct profitul și ca atare oferim calitate pentru obținerea unor parteneriate de durată . În al cincilea rând nu avem monopol și ca atare avem o politică de prețuri ultra avantajoasă pentru clienții noștri . Mai sunt și alte aspecte însă riscăm să vă împovărăm cu prea multe detalii și nu dorim să vă plictisim .
7Cu ce suntem diferiți față de ceilalți competitori ?
Suntem diferiți de ceilalți competitori din toate punctele de vedere . De la tarife , care sunt mult mai mici decât ale acestora pînă la calitatea și eficiența serviciilor care este infinit mai bună . De ce ? Pentru că utilizăm toate variantele posibile de promovare online , de la trafic pay per click la rețele sociale și optimizare pentru motoarele de căutare . Într-un cuvânt , spre diferență de competitori , serviciile noastre aduc și creștere organică afacerii dumneavoastră deoarece toate clickurile care duc în site-ul dumneavoastră sunt văzute ca și trafic de calitate și asta ajută enorm la creșterea poziției site-ului dumneavoastră în clasamentele motoarelor de căutare . Cum se traduce asta ? Adică o să aveți o autoritate mai bună și o să primiți și alte mii de vizite gratuite în fiecare lună generate de căutările organice prin motoarele de căutare .
8Există prețuri mai mici pe piață pentru aceste servicii ?
NU : Garantat nu o să găsiți prețuri măcar egale cu prețurile practicate de către noi . Nu avem prețuri mici doar acum în ideea de a intra pe piață . Aceste prețuri vor rămâne la acest nivel pentru mult timp de acum înainte . În condițiile în care apar situații neprevăzute pot să apară diferențe de tarife , însă în mod sigur o să avem întotdeauna cele mai mici tarife pentru aceste servicii extraordinare . Ținta noastră nu este un profit mare în termen scurt ci o marjă minimă de profit raportată la o colaborare fructuoasă pe termen lung . Urmărim modelul de business win-win unde toate părțile implicate câștigă și se pot dezvolta pe termen mediu și lung .
9Care este rata de conversie a serviciilor de publicitate oferite ?
Rata de conversie este indicatorul principal în funcție de care se măsoară succesul unei campanii din mediul online. Ratele de conversie se calculează împărțind numărul de conversii la numărul total de interacțiuni cu anunțul care au generat o conversie în același interval de timp. De exemplu, dacă ați fi înregistrat 50 de conversii din 1.000 de interacțiuni, rata de conversie ar fi 5%, întrucât 50 ÷ 1.000 = 5%. La nivel mondial, ratele medii de conversie fluctuează între 0,1 % si 3 %, ajungând la 3% pentru domeniile nișate și trecând de 5% sau alte praguri uimitoare, pentru giganţi online precum Amazon, eBay și alte braduri puternice. În cazul nostru în urma testelor efectuate în prealabil , am obținut o rată de conversie de 2-2,6 % care este o valoare extraordinară ... însă , NU dorim să cădem în derizoriu , astfel că vom putea oferi o valoare medie a ratei de conversii abia peste 12-18 luni , după efectuarea a minim 50.000 de campanii publicitare complete pentru produse și servicii diferite , promovate în perioade mai lungi de timp - minim 6-12 luni ( deoarece există oscilații majore ale vânzărilor cu ocazia sărbătorilor de paște , de crăciun , de anul nou , etc raportate la perioadele când nu există ocazii deosebite ) sau a diverselor evenimente care generează cerere mai mare ( perioada stării de urgență a crescut cererea în aproape toate segmentele de afaceri , perioada black friday generează vânzări mai mari , etc ) . Pentru a putea oferi o rată medie reală mai avem nevoie de o perioadă de minim 8-12 luni de zile .
10Pot cumpără mai multe pachete de publicitate simultan ?
DA . Puteți achiziționa un număr nelimitat de pachete de servicii .
11Mai am și alte beneficii din colaborarea cu voi ?
DA . Aveți o mulțime de alte beneficii pentru care ar trebui să plătiți foarte mulți bani altor agenții . De ce afirmăm asta ? Noi la bază suntem specializați în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare ( SEO ) și ca atare știm ceea ce afirmăm .
12Care sunt aceste beneficii colaterale ale colaborării ?
Sunt beneficii deosebit de importante și deosebit de valoroase pentru afacerea dumneavoastră . Platformele utilizate de către noi au indicatori SEO deosebit de buni și odată cu postarea unui link de tip do-follow se produce un transfer de autoritate către site-ul dumneavoastră . Ce înseamnă asta ? Asta înseamnă că site-ul dumneavoastră o să câștige o mai bună autoritate , o să crească numărul de cuvinte cheie din site-ul dumneavoastră care apar în clasamentele căutărilor pe Google și o să crească și poziția în clasamentul căutărilor pe Google pentru multe cuvinte cheie din site-ul dumneavoastră . Ce beneficii aveți de aici ? O să aveți mult trafic organic ( natural , fără taxă ) rezultat din clickurile pe rezultatele căutărilor în motoarele de căutare și ca urmare veți obține un număr mai mare de vizitatori și de clienți sau abonați pentru afacerea dumneavoastră .
13Doar cele enumerate mai sus sunt benficiile colaterale ?
NU . Mai există multe alte beneficii . În vederea obținerii rezultatelor serviciilor noastre utilizăm postări și distribuiri în cascadă prin toate rețelele sociale . Asta îneamnă creșterea reputației pentru dumneavoastră , obținerea de semnale sociale care sunt un factor deosebit de important din punct de vedere al optimizării seo , creșterea gradului de conștientizare și nu în cele din urmă crearea sau consolidarea unui brand . În altă ordine de idei , postăm articole și conținut în bloguri private , forumuri , portaluri de anunțuri , rețele sociale și alte platforme online . Aceste materiale conțin și linkuri de tip do-follow și no-follow ale paginii dumneavoastră , care la rândul lor ajută la creșterea notorietății afacerii dumneavoastră și la creșterea numărului de vizite organice în site-ul dumneavoastră . Pentru aceste lucruri ar trebui să plătiți sume consistente altor agenții de publicitate și marketing digital .
14Mai există și alte plusuri aduse de aceste servicii ?
DA . O să fiți surprins , dar mai sunt și altele . Anunțurile create în platforma noastră vă permit să adăugați numele afacerii dumneavoastră în titlul anunțului . Asta vă aduce mai multă credibilitate afacerii deoarece brandul dumneavoastră va fi găsit în căutările pe google mult mai ușor și va atrage mult trafic organic ( trafic gratuit obținut în urma unei bune optimizări seo ) . Pentru cuvintele cheie adăugate în anunț se crează automat backlink de tip do-follow cu redirectare automată către site-ul dumneavoastră . Platforma noastră are autoritate a domeniului 54 și autoritate a paginii 36 , deci beneficiați de backlinkuri pe cuvintele cheie de la un domeniu cu o foarte bună autoritate . Asta înseamnă un transfer de autoritate către site-ul dumneavoastră și în același timp înseamnă și creșterea poziției site-ului dumneavoastră în clasamentul căutărilor pe Google după acele cuvinte cheie postate în anunț .Totodată puteți adăuga o descriere vastă a afacerii , produselor sau serviciilor , care să ofere toate amănuntele utile vizitatorilor și să atragă mai mulți vizitatori . Aveți posibilitatea să atașați și numere de whatsapp ,telegram , viber , adresa de email și linkurile paginilor din rețelele sociale ( dacă aveți ) facebook , instagram , twitter , tumblr sau altele . Toate acestea vor aduce mai multe apeluri , cereri de ofertă , comenzi și vizite ale profilului dumneavoastră social . Spre diferență de ceilalți competitori care activează în acest domeniu și se concentrează doar pe un anumit tip de acțiune a vizitatorului ( apeluri , vizite web retargeting ,etc ) noi avem un serviciu complet și complex care înglobează toate aceste acțiuni și nu mai este nevoie să plătiți de 5 ori pentru același serviciu cu acțiuni diferite . Creșterea numărului de vizitatori în site-ul dumneavoastră o să aducă o altă creștere a poziției site-ului în clasamentul motoarelor de căutare , care va genera în cascadă o creștere a traficului organic pentru afacerea dumneavoastră ...și multe altele , deorece beneficiile aduse de către serviciile noastre nu se opresc aici .
15Cum puteți să aduceți un număr atât de mare de vizitatori ?
Vă rugăm să vedeți detaliile în pagina CUM FACEM ASTA din meniu . Aici o să găsiți descrierea etapelor de lucru și a modalităților de promovare a conținutului .
16Cât costă un click la alte agenții de publicitate ?
Costul pentru un click diferă de la o agenție la alta și poate să scadă sau să crească în funcție de foarte mulți factori cum ar fi : concurența pentru acele cuvinte sau acea nișă de afaceri , zona geografică , orar , public țintă , perioada contractuală , volum de publicitate achiziționat și foarte mulți parametri secundari . Ca etalon , am desfășurat mii de campanii de publicitate diferite și am obținut următoarele tarife minime : Google - 0,73 lei / click , Facebook - 0,64 lei / click , Twitter - 0,59 lei/click , Yahoo - 0,62 lei / click , Bing - 0,60 lei / click , TikTok - 0,54 lei/click . ACESTEA SUNT CELE MAI MICI TARIFE OBȚINUTE PENTRU CAMPANII DESFĂȘURATE PE O PERIOADĂ DE MINIM 30 DE ZILE . Marea majoritate a campaniilor obțin tarife mult mai mari decât cele arătate mai sus . DATELE FURNIZATE IN ACEST PARAGRAF AU DOAR CARACTER INFORMATIV .
17Care pachet de servicii este recomandat pentru afacerea mea ?
Nu putem face o recomandare specială pentru un pachet anume de servicii . Toate pachetele de servicii sunt utile și eficiente . Alegerea pachetului de servicii se face în funcție de domeniul de activitate și targetul dorit ( dacă este un domeniu de activitate fără concurență și doriți doar câțiva clienți noi alegeți un pachet de publicitate mai economic sau viceversa , dacă concurența este mare și doriți o creștere spectaculoasă a vânzărilor alegeți un pachet cu mai multe click-uri , deoarece și concurenții dumneavoastră o să facă acest lucru ) și mai depinde și de posibilitățile dumneavoastră financiare . Indiferent ce pachet alegeți , noi o să încercăm să vă aducem rezultate foarte bune care să satisfacă nevoile dumneavoastră .
18Puteți targeta publicul țintă pentru afacerea mea ?
Putem targeta publicul țintă al afacerii dumneavoastră după vârstă , sex , zona geografică , interese sau alte particularități și preferințe . În viitorul apropiat avem în vedere și alte opțiuni de tagetare avansată , însă asta necesită investiții uriașe și extinderea rețelei la un nivel deosebit de complex , care necesită timp și cheltuieli materiale considerabile . Însă momentan , nu este nevoie de această targetare extrem de precisă deoarece acesta este un serviciu de tip plată pe click ( nu taxăm pentru impresii sau vizualizări ) și o să dea click pe anunțurile dumneavoastră doar publicul strict interesat de afacerea dumneavoastră ( garantat nici dumneavoastră nu pierdeți timpul să dați click pentru a vedea detalii despre ceva care nu intră în sfera dumneavoastră de interese sau curiozități ) , așa că asta este o targetare mult mai precisă și eficientă .
19Cât timp este valabil un pachet de publicitate ?
Oricare dintre pachetele de publicitate oferite de către noi este in general valabil timp de 30 de zile de la data activării acestuia . Pachetele de publicitate cu milioane de vizualizari si volum mare de trafic se pot intinde pe parcursul a 2-3 luni de zile pana la atingerea indicatorilor garantati .
20Am nevoie de mai multe vizualizari sau vizite . Ce pot face ?
Dacă aveți de promovat mai multe produse sau servicii este foarte simplu . Cumpărați pachete de publicitate diferite pentru fiecare categorie sau produs ori serviciu care doriți să fie promovat . Dacă totuși aveți nelămuriri sau cereri speciale , vă rugăm să ne contactați și o să analizăm cererea dumneavoastră pentru a găsi o soluție eficientă .

Am omis răspunsul la unele întrebări ? Nu am fost destul de clari în răspunsurile noastre ?