TESTAȚI GRATUIT SERVICIILE NOASTRE


Cele mai complexe servicii de publicitate de tip plată pe click la cele mai avantajoase prețuri . Publicitate pentru toate afacerile online , indiferent de domeniul de activitate . Nu o să mai aveți nevoie de alte servicii de publicitate . Avem tarife de cel puțin de 3 ori mai mici decât concurenții noștri .

Simplu , rapid și eficace

În doar câteva minute puteți crea anunțurile și setați campania de publicitate care să vă propulseze afacerea în fața potențialilor clienți . Vedeți mai jos etapele necesare .
 • 1Primul pas

  Creați cont de utilizator în platforma noastră . Aveți nevoie doar de adresa de email și o parolă . În câteva secunde aveți contul creat . Memorați parola deoarece cu adresa de email și parola aleasă o să vă logați întotdeauna în platformă .
 • 2Pasul al doilea

  Adăugați anunțuri . Anunțurile pot fi generale despre afacerea dumneavoastră ( de exemplu : firmă deratizare constanța sau service gsm brăila ) sau puteți crea anunțuri pentru fiecare dintre produsele sau serviciile care doriți să le promovați ( de exemplu : pantofi din piele ecologică denis sau pulovăr tricotat hary sau curățenie spații comerciale sau aparat multifuncțional kettler , etc ) . Puteți crea un număr nelimitat de anunțuri pentru oricâte produse sau servicii oferite .
 • 3Pasul al treilea

  Anunțurile create nu vor fi vizibile utilizatorilor până cănd vor fi promovate . Selectați pachetul de publicitate dorit pentru fiecare anunț în parte , îl achitați și anunțul dumneavoastră va fi rotit printr-un sistem inteligent de promovare în fața tuturor potențialilor clienți . Puteți achiziționa pachete diferite de publicitate pentru fiecare anunț în parte , în funcție de bugetul de promovare ales și de nevoile dumneavoastră .
 • 4Pasul al patrulea

  În panoul dumneavoastră de administrare aveți toate funcțiile necesare pentru a edita și modifica anunțurile , pentru a porni sau opri campaniile de promovare pentru fiecare anunț separat , pentru a vedea statisticile anunțurilor și multe alte funcții astfel încât să aveți control deplin asupra nevoilor dumneavoastră .
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds