Termeni și condiții

 


 

Termeni și condiții de utilizare a platformei de publicitate cu plata pe click MEGAPROMOVARE

 

PREZENTUL CAPITOL TINE LOC DE CONTRACT INTRE PĂRȚI .

Mega Promovare este denumirea comerciala a serviciului de marketing digital al SC LEGIG BGM  SRL , companie Româneasca cu datele de identificare din partea de jos a paginii .
Serviciile oferite de noi fac parte din gama serviciilor de marketing digital .
Serviciile de marketing digital fac parte din categoria de bunuri si servicii non-tangibile , însa sunt măsurabile prin diverse metode utilizate de agențiile de marketing .
MegaPromovare.ro garanteaza livrarea serviciilor descrise în pachetele de publicitate și promovare online oferite spre vânzare in cadrul prezentului site web .
MegaPromovare.ro garanteaza confidențialitatea asupra datelor partenerilor , clientilor si colaboratorilor noștri și asupra oricaror alte informații confidentiale cum ar fi : datele de identificare , relatiile contractuale , relatiile de colaborare sau detaliile achizitiilor și tranzacțiilor , in conditiile legilor din Romania .
MegaPromovare.ro este o agentie care are ca obiect de activitate servicii de publicitate și promovare online executate prin tehnicile specifice de optimizare pentru motoarele de căutare pe internet sau alte tehnici de marketing digital .
Livrarea serviciilor de publicitate și marketing digital se realizează in mediul online , prin sute de modalități , tehnici si procedee diferite , specifice acestui domeniu de activitate .
Mentionăm ca nu suntem agenti de vânzări sau intermediari comisionari , care să obțină comision din vânzări si ca atare nu ne asumăm cantităti sau volume de vânzări in favoarea utilizatorilor sau clientilor serviciilor noastre .
În mod uzual campaniile de promovare si marketing digital aduc rezultate spectaculoase in ceea ce privește creșterea notorietății afacerii sau a produselor si serviciilor oferite , în creșterea volumului de vânzări si în creșterea profiturilor obținute , dar nimeni nu poate garanta aceste rezultate deoarece nu putem influența decizia de cumpărare a publicului care interacționează cu afacerea clienților noștri .

 

OBIECTIVUL SERVICIILOR NOASTRE

 

Serviciile oferite în cadrul platformei noastre sunt servicii de publicitate și promovare online care au ca obiectiv creșterea numărului de vizitatori online către site-ul web sau pagina web a clienților platformei noastre .
Utilizatorii platformei vor putea cumpăra pachete de servicii care au alocate un anumit număr de clickuri sau vizite garantate pentru fiecare pachet de publicitate , în funcție de valoarea pachetului .
Clickurile sau vizitele reprezintă actiunile vizitatorilor care sunt interesați de un anunț sau o ofertă și dau click pe acest anunț fiind redirectat către site-ul sau paginile web ale clienților serviciilor noastre  .
Ca urmare a click-ului pe anunț , pe postarea în rețelele sociale , pe link-ul plasat în diverse platforme online , pe baner sau pe pop-up , vizitatorul va fi redirecționat automat către site-ul ( pagina web )clientului nostru   .

VALABILITATEA PACHETELOR DE SERVICII

 

Pachetele de servicii de publicitate oferite sunt valabile pînă la epuizarea numărului de click-uri aferente pachetului achiziționat , respectiv timp de 30 de zile de la activarea serviciului .
Toate pachetele noastre de publicitate includ un număr de vizite pentru perioada în care acel pachet este valabil  . Numărul de vizite inclus în pachetele de publicitate este NUMĂRUL MINIM GARANTAT de vizite către site-ul sau pagina web a clientului . Numărul de vizite aferent perioadei de valabilitate a pachetului de publicitate poate să fie mai mare decât valoarea indicată în conținutul pachetului .
Nu putem forța vizitatorii platformei noastre nici să dea click pe anunțuri , nici să nu dea click , astfel că nu oprim campania de publicitate dacă numărul de vizitatori garantați de pachet a fost depășit  . Livrăm serviciul în continuare până la expirarea valabilității acestuia fără să intervenim sau să oprim serviciul de publicitate .

 

Garanția serviciilor oferite de către MegaPromovare.ro

 

GARANTEAZĂ afișarea , postarea si distribuirea conținutului creat și postat de către client în platforma noastră , expunerea conținutului postat de către client ( descrieri , imagini , date de contact , link site web , linkuri ale conturilor sau paginilor din rețelele sociale și altele ) prin toate procedeele de marketing și promovare online folosite astfel încât să atragă un număr cât mai mare de vizualizări și interacțiuni ( clickuri ) , conform pachetelor de servicii oferite , pentru atingerea rezultatelor garantate aferente fiecărui pachet de servicii achiziționat ( numărul minim de clickuri garantat în cadrul pachetului ) .

 

NU GARANTEAZĂ un număr de clickuri sau vizite uniform sau egal în fiecare zi , pe parcursul perioadei de valabilitate a pachetelor de publicitate achiziționate de către Beneficiar . Este posibil să existe oscilații destul de mari între numărul de clickuri obținute în zile diferite , deoarece nu putem forța interacțiunea vizitatorilor ( curiozitatea , dorința sau interesul vizitatorilor asupra subiectului care face obiectul anunțurilor , astfel încât să dea click și să viziteze pagina beneficiarului ) cu conținutul postat , promovat și distribuit .
GARANTĂM în schimb valorile minime garantate de clickuri sau vizite în perioada de 30 de zile aferentă pachetului de publicitate achiziționat de către Beneficiar .

 

NU GARANTEAZĂ asupra efectelor ulterioare ale serviciilor oferite cum ar fi : cresterea notorietatii afacerii , cresterea volumului de vânzări sau cresterea profitului operațional pentru afacerea beneficiarului serviciilor noastre de publicitate . Nici o agenție de marketing din lume  NU GARANTEAZĂ VÂNZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR PROMOVATE PRIN INTERMEDIUL REȚELELOR PROPRII DE PUBLICITATE .
Toate aceste rezultate ( creșterea volumului de vânzări , creșterea numărului de abonați sau clienți , creșterea profitului , etc ) țin de bunul management al afacerii beneficiarilor serviciilor noastre , de politica de prețuri practicată de aceștia , de calitatea produselor sau serviciilor oferite publicului , de calitatea profesională și pregătirea personalului care interacționează cu consumatorii , de concurența existentă in domeniul de activitate al acestora , de politica de livrare si garantie , de politicile de servicii oferite post-vânzare si multi alti factori asupra carora MegaPromovare.ro nu are nici un control si nici autoritate sa impună anumiți termeni sau conditii .
Ca atare sarcina asumată prin serviciile oferite de catre MegaPromovare.ro este sa pună afacerea dumneavoastră in fata potențialilor clienti și să atragă numărul de vizite aferente fiecărui pachet de publicitate , prin metodele si tehnicile proprii descrise in pagina CUM FACEM ASTA .

 

Responsabilitatea pentru conținutul nostru

 

Conținutul paginilor noastre a fost creat cu foarte mare grijă și atenție . Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea sau actualitatea conținutului. În conformitate cu prevederile legale, suntem responsabili pentru conținutul propriu pe aceste pagini web. În acest context, rețineți că , nu suntem obligați să monitorizăm doar informațiile transmise sau salvate ale terților sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile noastre de a elimina sau de a împiedica utilizarea informațiilor în conformitate cu legile aplicabile în general nu sunt afectate de acest lucru . Dorinta si vointa noastră este sa oferim potentialilor vizitatori continut de calitate , usor inteligibil si actualizat insă suntem constienți că pot exista vicii sau lipsuri , astfel incat suntem deschisi oricand sugestiilor si propunerilor din partea tuturor persoanelor interesate .

 

Responsabilitatea pentru conținutul postat și promovat

 

Responsabilitatea asupra conținutului creat și postat de către utilizatorii platformei noastre ,
în vederea promovării , ca urmare a cumpărării serviciilor noastre de publicitate , cade in intregime in sarcina acestora .
Nu ne asumăm răspunderea pentru realitatea , conformitatea sau acuratețea detaliilor furnizate de către beneficiarul ( utilizatorul sau clientul )platformei noastre sau a serviciilor noastre .
Nu asigurăm servicii de creare de conținut , astfel incât acesta cade in sarcina beneficiarului ( clientului sau utilizatorului ) nostru . Odata cu achiziția unui pachet de servicii cumpărătorul va completa în formularul destinat afacerii detaliile și descrierea afacerii , detaliile și descrierea produselor sau serviciilor oferite către consumatori , datele de contact , imagini referitoare la afacere si alte date care acesta considera ca vor fi relevante pentru promovarea afacerii .
MegaPromovare.ro distribuie continutul furnizat de către client sau utilizator în rețeaua  proprie prin intermediul tehnicilor de marketing digital de tip pay-per-click , email marketing , sms marketing , whatsapp marketing , postări în cadrul conturilor utilizate în rețelele sociale , articole postate în cadrul site-urilor web proprii , rețele de bloguri private , forumuri , portaluri de anunțuri sau alte retele online ( nu pentru toate tipurile și segmentele de afaceri sunt valabile aceleași reguli de postare deoarece unele rețele de promovare de tip pay-per-click sau rețele sociale nu acceptă publicarea detaliilor referitoare la afaceri considerate de către acestea inadecvate , imorale , improprii sau high risk ) , însă nu are nici calitatea , nici dreptul legal sa verifice conformitatea sau realitatea detaliilor furnizate de către client .
Întreaga răspundere asupra realității , conformității sau acurateții datelor furnizate cade in sarcina clientului care a furnizat aceste detalii , conform legislatiei in vigoare .

Drepturi de autor

 

Paginile web și conținutul acestora sunt supuse legislației române privind drepturile de autor.
Cu excepția cazului în care este permisă în mod expres de lege (§ 44a și următoarele din legea dreptului de autor), orice formă de utilizare, reproducere sau prelucrare a operelor care fac obiectul protecției dreptului de autor pe paginile noastre web necesită acordul prealabil al titularului drepturilor respective.
Reproducerile individuale ale unei opere sunt permise numai pentru uz privat, deci nu trebuie să servească direct sau indirect pentru câștiguri. Utilizarea neautorizată a operelor protejate prin drepturi de autor este pedepsită
(articolul 106 din legea drepturilor de autor).

 

Modalitati De Plată

Pachetele de servicii oferite pot fi plătite prin toate metodele legale de plata cum ar fi : cash pe baza de chitanta , virament bancar , fila cec , bilet la ordin , foaie de varsamant sau cu cardul online prin intermediul PayPal , Stripe sau alte servicii de procesare de plăți online cu care colaborăm . Dacă aveți nelămuriri nu ezitați să ne contactați și vă furnizăm toate detaliile solicitate .

 

Plata contravalorii pachetelor de publicitate se poate face prin următoarele modalităţi :

Prin cont PayPal sau cu card de debit sau credit prin intermediul serviciului de procesare plăți oferit de PayPal sau Stripe .
Prin ordin de plată in contul nostru nr : 
RO98BTRLRONCRT0475507801   – pentru plățile în LEI , sau
RO48BTRLEURCRT0475507801  – pentru plățile în EURO
deschis la Banca Transilvania  , titular SC LEGIG BGM SRL , cu mentiunea la obiectul platii a pachetului de servicii pentru care se face plata ( Pachet Individual ,
Pachet Business sau Pachet Premium .
Prin depunere cu foaie de varsamant in contul nostru nr : 
RO98BTRLRONCRT0475507801  – pentru plățile în LEI , sau
RO48BTRLEURCRT0475507801 – pentru plățile în EURO
deschis la Banca Transilvania  , titular SC LEGIG BGM  SRL , cu mentiunea la obiectul platii a pachetului de servicii pentru care se face plata ( denumirea pachetului de promovare achiziționat ) .

Prețurile sunt aceleași indiferent de modalitatea de plata a serviciilor  .

 

Daca cumpărati si platiti online cu cardul de debit sau credit , plata dumneavoastră va fi procesată de catre Paypal .
Am ales Paypal ca si procesator de plăți deoarece este cel mai mare procesator de plăti electronice din lume si cel mai sigur .
Noi nu avem nici un fel de acces la datele procesarii platii si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru detaliile procesarii plătii .
Tranzacțiile de referință sunt folosite pentru a permite firmei noastre să colecteze plățile aferente tranzacțiilor realizate .
Factura pentru serviciul sau serviciile achizitionate se va descărca în format pdf , din panoul de administrare al utilizatorului de la secțiunea plăți .

Politica de rambursare

Dacă nu reușim să livrăm serviciul comandat, vom restitui integral suma platită de dumneavoastră sau vom înlocui comanda dumneavoastră cu una nouă ( doar la cererea dumneavoastră ) .
În general nu am întampinat dificultati in livrarea serviciilor , însa teoretic ( dar improbabil ) există posibilitatea să nu putem livra serviciul achizitionat din cauza a numeroși factori care nu țin de voința sau posibilitățile noastre , astfel că in aceste situații vom restitui in intregime contravaloarea sumei achitate de beneficiar . Serviciile oferite de către noi fac parte din gama
serviciilor digitale si non-tangibile .
Nu restituim sumele plătite dacă , între timp ( dupa plata acestui serviciu , în intervalul de timp care trece până la livrarea in întregime a serviciului ) va răzganditi și nu mai doriti achizitionarea acestui serviciu , dacă din alte motive nu a-ți calculat oportunitatea cumpărării acestor servicii sau alte motive .

Eventualele reclamații , solicitări sau sugestii se vor transmite în scris prin formularul din pagina de contact și o să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil .

 

Termenii serviciului 

 

Sunteți responsabil pentru administrarea conturilor dumneavoastră in rețelele sociale sau ale paginii dumneavoastră web .
Noi nu solicităm parole sau alte date de acces in profilele sau conturile dumneavoastră si nu suntem responsabili pentru eventualele daune care sunt datorate colaborării dumneavoastră cu alti furnizori de servicii sau greșelilor dumneavoastra de administrare și securizare a acestora .
MegaPromovare.ro nu este responsabil in nici un fel si sub nici o formă pentru actiunile dumneavoastră sau ale altor colaboratori ai dumneavoastră .
Dacă nu sunteți de acord cu toate conditiile , atunci nu cumpărați aceste servicii de la noi .
Suntem in general foarte ocupati si nu dorim dispute inutile și sterile care sunt mari consumatoare de energie , timp si bani .
Oferim strict serviciile descrise in pachetul achizitionat de către dumneavoastră , si nu avem nici control nici competența asupra managementului afacerii dumneavoastră .

 

Politica de confidențialitate .

Protecția datelor este o prioritate deosebit de importantă pentru gestionarea serviciului de marketing și publicitate online .
Utilizarea paginilor de internet ale noastre este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă un subiect de date dorește să utilizeze servicii de marketing digital speciale prin intermediul site-ului nostru, ar putea deveni necesară prelucrarea datelor cu caracter personal.
Această politică acoperă modul în care folosim informațiile dvs. personale. Noi luăm intimitatea dumneavoastra în serios și vom lua toate măsurile necesare pentru a vă proteja informațiile personale .
Orice informații personale primite , vor fi folosite numai pentru a vă completa comanda si a emite documentele legale aferente colaborării cu dumneavoastră ( facturi , chitante , notificari ,instiintari , etc ) .
Nu vom vinde, nu vom imprumuta , nu vom multiplica si nu vom redistribui informațiile dumneavoastra personale nimănui.
Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicităm intotdeauna consimțământul persoanei vizate.
Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al unui subiect de date, trebuie să fie în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu protecția datelor specifice fiecărei țări reglementările aplicabile serviciilor de marketing digital .
Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, firma noastră dorește să informeze publicul larg cu privire la natura, scopul și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm.
Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor care le au .
În calitate de controlor, noi am implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe bază de internet pot, în principiu, să aibă lacune de securitate, astfel încât protecția absolută poate să nu fie garantată . Din acest motiv, fiecare persoană vizată este liberă să transfere date cu caracter personal către noi prin mijloace alternative, de ex. prin telefon .
Cumpărând oricare dintre serviciile noastre de marketing digital și publicitate online  , sunteti de acord , ca datele furnizate in formularul de comandă ( numele afacerii , descrierea afacerii , descrierea produselor si serviciilor , logoul afacerii , link site web  imaginile referitoare la afacere /produse/servicii si eventual datele de contact ale afacerii dumneavoastră ) , daca le furnizati , să fie folosite strict in realizarea campaniei de promovare comandată , respectiv să fie postate si distribuite in mediul online în vederea obținerii rezultatelor serviciilor achiziționate , respectiv atragerea de vizitatori și promovarea afacerii dumneavoastră .

DATE COMPANIE :

SC LEGIG BGM SRL
Reg. com.:  J05/2839/2018
CIF:  RO 40191872

email : info@megapromovare.ro