Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului web https://megapromovare.ro

PREZENTUL CAPITOL TINE LOC DE CONTRACT INTRE PARTI .

Mega Promovare este denumirea comerciala a serviciului de marketing digital al SC LEGIG BGM  SRL , companie Romaneasca cu datele de identificare din partea de jos a paginii acestea . Serviciile oferite de catre noi fac parte din gama serviciilor de marketing digital . Serviciile de marketing digital fac parte din categoria de bunuri si servicii non-tangibile , însa sunt măsurabile prin diverse metode utilizate de agențiile de marketing . MegaPromovare.ro garanteaza executia serviciilor descrise in pachetele de publicitate și promovare online oferite spre vânzare in cadrul prezentului site web . MegaPromovare.ro garanteaza confidentialitatea asupra datelor partenerilor , clientilor si colaboratorilor noștrii și asupra oricaror alte informații confidentiale cum ar fi : datele de identificare , relatiile contractuale , relatiile de colaborare  sau detaliile achizitiilor și tranzacțiilor , in conditiile legilor din Romania . MegaPromovare.ro este o agentie care are ca obiect de activitate servicii executate prin tehnicile de optimizare pentru motoarele de cautare pe internet sau alte tehnici de marketing digital . Efectuarea serviciilor de optimizare pentru motoarele de cautare pe internet si de marketing digital se realizeaza in mediul online , prin tehnici si procedee specifice acestui domeniu . Deci , pentru neinitiati ,mentionam ca nu suntem agenti de vanzari sau intermediari , care sa obțină comision din vânzări si nu ne asumăm cantitati sau volume de vânzări in favoarea clientilor nostri . Nici o agentie de marketing din lume nu face acest lucru si nici noi nu il facem  .In mod uzual campaniile de promovare si marketing digital aduc rezultate spectaculoase in ceea ce priveste cresterea notorietatii afacerii sau produselor si serviciilor oferite , in cresterea volumului de vanzari si in cresterea profiturilor obtinute ca urmare a desfasurarii campaniilor de promovare dar nimeni nu poate garanta aceste urmări .

Garanția serviciilor oferite

MegaPromovare.ro

GARANTEAZĂ postarea si distribuirea conținutului creat și postat de către client în platforma noastră , expunerea conținutului postat de către client ( descrieri , imagini , date de contact , link site web , linkuri ale conturilor sau paginilor din rețelele sociale și altele ) prin toate procedeele de marketing și promovare online folosite astfel încât să atragă un număr cât mai mare de vizualizări și interacțiuni  ( clickuri ) , conform pachetelor de servicii oferite , pentru atingerea rezultatelor garantate aferente fiecărui pachet de servicii achiziționat ( numărul minim de clickuri garantat în cadrul pachetului ) .

NU GARANTEAZĂ un număr de clickuri uniform și egal în fiecare zi pe parcursul valabilității serviciilor aferente pachetelor de publicitate achiziționate de către Beneficiar . Este posibil să existe oscilații destul de mari între numărul de clickuri obținute în zile diferite , deoarece nu putem forța interacțiunea vizitatorilor ( curiozitatea , dorința sau interesul vizitatorilor asupra subiectului astfel încât să dea click și să viziteze pagina beneficiarului ) cu conținutul promovat și distribuit . GARANTĂM în schimb valorile minime garantate de clickuri pentru perioada aferentă pachetului de publicitate achiziționat de către Beneficiar .

NU GARANTEAZĂ asupra efectelor ulterioare ale serviciilor oferite cum ar fi : cresterea notorietatii afacerii  , cresterea volumului de vanzari sau cresterea profitului operațional . Nici o agenție de marketing din lume , inclusiv Google , Facebook , Twitter , instagram și celelalte NU GARANTEAZĂ VÂNZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR PROMOVATE PRIN INTERMEDIUL REȚELELOR PROPRII DE PROMOVARE . Toate aceste aspecte țin de bunul management al afacerii beneficiarilor serviciilor noastre , de politica de prețuri practicata de aceștia , de calitatea produselor sau serviciilor oferite , de calitatea și pregătirea personalului care interacționează cu consumatorii , de concurența existentă in domeniul de activitate al acestora , de politica de livrare si garantie , de politicile de servicii oferite post-vânzare si multi alti factori asupra carora  MegaPromovare.ro nu are nici un control si nici autoritate sa impună anumite conditii . Ca atare sarcina asumata in serviciile oferite de catre MegaPromovare.ro este sa pună afacerea dumneavoastră in fata potențialilor clienti prin metodele si tehnicile descrise in pagina CUM FACEM ASTA .

Responsabilitatea pentru conținutul nostru
Conținutul paginilor noastre a fost creat cu foarte mare grijă . Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea sau actualitatea conținutului. În conformitate cu prevederile legale, suntem responsabili pentru conținutul propriu pe aceste pagini web. În acest context, rețineți că , prin urmare, nu suntem obligați să monitorizăm doar informațiile transmise sau salvate ale terților sau să investigăm circumstanțele care indică o activitate ilegală. Obligațiile noastre de a elimina sau de a împiedica utilizarea informațiilor în conformitate cu legile aplicabile în general nu sunt afectate de acest lucru . Dorinta si vointa noastra este sa oferim potentialilor vizitatori continut de calitate , usor inteligibil si actualizat insă suntem constienți că pot exista vicii sau lipsuri , astfel incat suntem deschisi oricand sugestiilor si propunerilor din partea persoanelor interesate .

Responsabilitatea pentru conținutul postat și promovat

Responsabilitatea asupra continutului postat în vederea promovării , ca urmare a cumpărării serviciilor noastre de marketing digital cade in intregime in sarcina clientului . Nu ne asumăm răspunderea pentru realitatea , conformitatea sau acuratețea detaliilor furnizate de către client. Nu asigurăm servicii de creare de conținut , astfel incât acesta cade in sarcina beneficiarului ( clientului ) nostru . Odata cu achiziția unui pachet de servicii cumparatorul va completa în formularul destinat afacerii detaliile și descrierea afacerii , detaliile și descrierea produselor sau serviciilor oferite către potențialii consumatori , datele de contact , imagini referitoare la afacere si alte date care acesta considera ca vor fi relevante pentru promovarea afacerii . MegaPromovare.ro promoveaza continutul postat de către client în platforma noastră  prin intermediul tehnicilor de marketing digital de tip pay-per-click , email marketing , sms marketing , whatsapp marketing , postări promovate în cadrul conturilor utilizate în rețelele sociale , articole postate în cadrul site-urilor web proprii  , rețele de bloguri private , forumuri , portaluri de anunțuri si alte retele online ( nu pentru toate tipurile și segmentele de afaceri sunt valabile aceleași reguli de postare deoarece unele rețele de promovare de tip pay-per-click sau rețele sociale nu acceptă publicarea detaliilor referitoare la afaceri considerate de către acestea imorale , ilegale sau high risk )  ,însă nu are nici calitatea , nici dreptul legal sa verifice conformitatea detaliilor furnizate de către client . Intreaga răspundere asupra realității , conformității sau acurateții datelor furnizate cade in sarcina clientului care a furnizat și publicat aceste detalii , conform legislatiei in vigoare .

Drepturi de autor
Paginile web și conținutul acestora sunt supuse legislației române privind drepturile de autor. Cu excepția cazului în care este permisă în mod expres de lege (§ 44a și următoarele din legea dreptului de autor), orice formă de utilizare, reproducere sau prelucrare a operelor care fac obiectul protecției dreptului de autor pe paginile noastre web necesită acordul prealabil al titularului drepturilor respective. Reproducerile individuale ale unei opere sunt permise numai pentru uz privat, deci nu trebuie să servească direct sau indirect pentru câștiguri. Utilizarea neautorizată a operelor protejate prin drepturi de autor este pedepsită (articolul 106 din legea drepturilor de autor).

Modalitati De Plată
Dacă cumpărati pachetele de servicii oferite de catre noi , acestea pot fi plătite prin toate metodele legale de plata cum ar fi : cash pe baza de chitanta , virament bancar , fila cec , bilet la ordin , foaie de varsamant sau online  prin intermediul PayPal sau alte servicii de transfer de bani acceptate de către noi .

Plata contravalorii pachetelor de publicitate se poate face prin următoarele modalităţi:

  • prin cont PayPal sau cu card de debit sau credit prin intermediul serviciului de procesare plăți oferit de PayPal
  • prin ordin de plată in contul nostru nr : RO98 BTRL RONC RT04 7550 7801   deschis la Banca Transilvania , titular SC LEGIG BGM SRL , cu mentiunea la obiectul platii a pachetului de servicii pentru care se face plata ( Pachet Individual , Pachet Business sau Pachet Premium .
  • prin depunere cu foaie de varsamant in contul nostru nr : RO98 BTRL RONC RT04 7550 7801   deschis la Banca Transilvania , titular SC LEGIG BGM SRL , cu mentiunea la obiectul platii a pachetului de servicii pentru care se face plata ( denumirea pachetului de promovare achiziționat ) .

Prețurile sunt aceleași indiferent dacă au fost anexate sau nu fotografii la Anunț. Prețurile sunt aceleași indiferent de modalitatea de plata a anunturilor .

Daca cumpărati si platiti online cu cardul de debit sau credit , plata dumneavoastră va fi procesată de catre Paypal . Am ales Paypal ca si procesator de plăți deoarece este cel mai mare procesator de plăti electronice din lume si cel mai sigur . Noi nu avem nici un fel de acces la datele procesarii platii si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru detaliile procesarii plătii .  Tranzacțiile de referință sunt folosite pentru a permite firmei noastre să colecteze plățile aferente tranzacțiilor realizate . In cazul plătii online prin intermediul Paypal , factura pentru serviciul sau serviciile achizitionate va fi emisa ulterior platii si va fi comunicata cumparatorului pe adresa de email mentionată in formularul de comandă către care va fi redirecționat clientul după efectuarea plății .

Politica de confidențialitate
Această politică acoperă modul în care folosim informațiile dvs. personale. Noi luăm intimitatea dumneavoastra în serios și vom lua toate măsurile pentru a vă proteja informațiile personale .
Orice informații personale primite vor fi folosite numai pentru a vă completa comanda si a emite documentele legale aferente colaborării cu dumneavoastră ( facturi,chitante,notificari,instiintari,etc) . Nu vom vinde, nu vom imprumuta , nu vom multiplica  si nu vom redistribui  informațiile dumneavoastra personale nimănui.

Politica de rambursare
Dacă nu reușim să livrăm serviciul  comandat, vom restitui integral suma platita de dumneavoastra in avans  sau vom înlocui comanda dumneavoastra cu una noua ( la cererea dumneavoastra ) . In general nu am întampinat dificultati in livrarea serviciilor , insa teoretic ( dar improbabil ) exista posibilitatea sa nu putem livra serviciul achizitionat din cauza unor numerosi factori care nu tin de vointa sau posibilitatile noastre , astfel ca in aceste situatii ipotetice vom restitui in intregime contravaloarea sumei achitate de beneficiar . Serviciile oferite de catre noi fac parte din gama serviciilor digitale si non-tangibile .

Nu restituim sumele plătite daca , dumneavoastra , intre timp ( dupa plata acestui serviciu , in intervalul de timp care trece pina la livrarea in intregime a serviciului care se desfasoara in etape pe parcursul a mai multe zile lucratoare ) va razganditi si nu mai doriti achizitionarea acestui serviciu , daca din alte motive nu a-ti calculat oportunitatea cumpararii acestui serviciu pentru cheltuielile dumneavoastra sau alte varii motive care nu tin de noi .

Termenii serviciului
Nu suntem responsabili pentru eventualele daune care pot fi create  prin cumpărarea serviciilor noastre , desi în mod clar , nu exista daune pentru afacerea dumneavoastră care pot fi datorate serviciilor noastre de promovare . Sunteți responsabil pentru administrarea conturilor dumneavoastra in retelele sociale sau ale paginii dumneavoastra web . Noi nu solicitam parole sau alte date de acces in profilele sau conturile dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru eventualele daune care sunt datorate colaborarii dumneavoastra cu alti furnizori de servicii sau greselilor dumneavoastra de administrare .
MegaPromovare.ro nu este responsabil in nici un fel si sub nici o formă pentru actiunile dumneavoastră sau ale altor colaboratori ai dumneavoastră .
Dacă nu sunteți de acord cu toate conditiile , atunci nu cumpărați de la noi . Suntem in general foarte ocupati si nu dorim dispute inutile care sunt mari consumatoare de energie , timp si bani . Oferim strict serviciile descrise in pachetul achizitionat de catre dumneavoastra , si nu avem nici control nici competenta asupra managementului afacerii dumneavoastra .

Politica de confidențialitate . Suntem foarte încântați că a-ți manifestat interes pentru compania noastră. Protecția datelor este o prioritate deosebit de importantă pentru gestionarea serviciului de marketing și SEO. Utilizarea paginilor de internet ale serviciului de marketing  este posibilă fără indicarea datelor personale; cu toate acestea, dacă un subiect de date dorește să utilizeze servicii de marketing digital speciale prin intermediul site-ului nostru, ar putea deveni necesară prelucrarea datelor cu caracter personal. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există o bază legală pentru o astfel de prelucrare, solicităm  intotdeauna consimțământul persoanei vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon al unui subiect de date, trebuie să fie în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și în conformitate cu protecția datelor specifice fiecărei țări reglementările aplicabile serviciilor de marketing digital . Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, firma noastră dorește să informeze publicul larg cu privire la natura, scopul și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, le folosim și le procesăm. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor, asupra drepturilor care le au .

În calitate de controlor, noi am  implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe bază de internet pot, în principiu, să aibă lacune de securitate, astfel încât protecția absolută poate să nu fie garantată . Din acest motiv, fiecare persoană vizată este liberă să transfere date cu caracter personal către noi prin mijloace alternative, de ex. prin telefon .

Cumparand oricare dintre serviciile noastre de marketing , dumneavoastra sunteti de acord ca datele furnizate de dumneavoastra in formularul de comanda ( numele afacerii , descrierea afacerii , descrierea produselor si serviciilor , logoul afacerii , imaginile referitoare la afacere /produse/servicii si eventual datele de contact ale afacerii dumneavoastra ) , daca le furnizati , să fie folosite strict in realizarea campaniei de promovare comandata , respectiv sa fie postate si distribuite in mediul online .

GDPR si POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Definiții – Declarația de protecție a datelor a Serviciului  de marketing se bazează pe termenii utilizați de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR). Declarația noastră privind protecția datelor trebuie să fie lizibilă și ușor de înțeles pentru publicul larg, precum și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a ne asigura acest lucru, am dori să explicăm mai întâi terminologia utilizată.

În această declarație privind protecția datelor, folosim, printre altele, următorii termeni :

a) Date personale , înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”). O persoană fizică identificabilă este una care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date despre locație, un identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.
b) Persoana vizată – este orice persoană fizică identificată sau identificabilă a cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către controlorul responsabil de prelucrare.
c) “procesare” – este orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, utilizarea, dezvăluirea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
d) Restricționarea procesării –  este marcarea datelor cu caracter personal stocate în scopul limitării prelucrării lor în viitor.
e) Profiling înseamnă orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale legate de o persoană fizică, în special pentru a analiza sau prezice aspecte legate de performanța persoanei fizice la locul de muncă, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locația sau mișcările.
f) Pseudonimatizarea –  este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel încât datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fără utilizarea unor informații suplimentare, cu condiția ca aceste informații suplimentare să fie păstrate separat și să facă obiectul măsurilor tehnice și organizatorice pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.
g) Controlorul sau controlorul responsabil – este persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu alții, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; în cazul în care scopurile și mijloacele unei astfel de prelucrări sunt stabilite de legislația Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevăzute de legislația Uniunii sau de statul membru.
h) Procesator –  este o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau alt organism care prelucrează date personale în numele operatorului.
i)  Recipient – este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un alt organism, căruia i se dezvăluie datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o terță parte. Cu toate acestea, autoritățile publice care pot primi date cu caracter personal în cadrul unei anchete specifice în conformitate cu legislația Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către autoritățile publice respective trebuie să respecte normele aplicabile privind protecția datelor în conformitate cu scopurile procesării.
j) Partea terță – este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un organism, altul decât persoana vizată, controlor, procesator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau prelucrătorului, sunt autorizate să proceseze date cu caracter personal.
k) Consimtamantul persoanei vizate – este orice indicație specifică, informată și lipsită de ambiguitate a dorințelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declarație sau printr-o acțiune clară afirmativă, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc sau ea.
2. Numele și adresa controlorului – Controlor în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), a altor legi privind protecția datelor aplicabile în statele membre ale Uniunii Europene și a altor dispoziții referitoare la protecția datelor este:

SC LEGIG BGM  SRL
Str. Romer Floris , nr. 1 C  , Loc Oradea , judetul Bihor, Romania
Registrul Comertului : J 5/2839/2018
e-mail: online@woxmarketing.com