Publicitate online ieftină pentru afaceri

Publicitate online ieftină pentru afacerile care au nevoie de calitate maximă raportată la costuri minime . Valoarea costurilor lunare  pentru publicitate poate face diferența între o afacere care se dezvoltă și una care va deveni neprofitabilă în scurt timp . Publicitatea în general este scumpă și concurența în toate domeniile de activitate este foarte mare așa încât ratele de conversie obținute sunt destul de mici în orice domeniu de activitate .

Noi suntem alternativa perfectă

Rezultatele obținute prin rularea de campanii de promovare utilizând serviciile de publicitate de tip pay-per-click furnizate de Google , Youtube , Facebook și alte agenții nu mai aduc în ultima perioadă rezultate satisfăcătoare , nici măcar mediocre în ceea ce privește costurile comparativ cu randamentul obținut .

Vă poate spune oricine care lucrează în acest domeniu ( dacă este sincer dezinteresat și nu are nevoie să vă preia ca și client ) dar cu siguranță cei mai mulți dintre dumneavoastră știți asta din propria experiență pe buzunarul dumneavoastră ( cum se spune la noi ) .

Competiția este tot mai mare , costul unui click este foarte mare în condițiile în care sunt mulți concurenți pe aceleași cuvinte targetate , peste 99 % dintre clickuri nu aduc cumpărători ci mai degrabă curioși sau concurenți care vă provoacă cheltuieli prin accesarea repetată a anunțurilor dumneavoastră , conversiile sunt foarte mici sau chiar zero așa că dacă afirmăm că acest tip de publicitate este fără valoare ( pe termen mediu și lung ) nu greșim cu nimic .

Ca atare aveți nevoie de o soluție optimă care să vă asigure costuri mai mici pentru serviciile de publicitate , adaptabilitate și un parteneriat reciproc avantajos . Noi reprezentăm soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră și colaborarea cu noi o să fie cea mai bună decizie a dumneavoastră .