Cine Suntem ?

Suntem o echipă formată din pasionați ai tehnologiei cu pregătire și aptitudini multidisciplinare . Lucrăm în domeniul online de aproape 15 ani și în acest timp am trecut prin toate etapele progresului și autodepășirii . Am creat site-uri web simple sau complexe , am creat platforme online , am realizat campanii de social media sau campanii de promovare de tip pay-per-click și multe altele . Am avut eșecuri care le-am transformat în victorii , am avut decepții care s-au transformat în experiență , am avut parte și de piedici care ne-au obligat să perseverăm și să le depășim . Am avut parte și de mii de experiențe negative care au avut rolul să ne ambiționeze și să ne dea puterea și voința necesară pentru a învinge . Am privit critic orice situație , am căutat soluții și am mers mai departe ...întotdeauna am reușit și am progresat . SUNTEM ÎNVINGĂTORI ȘI ÎN URMA COLABORĂRII CU NOI ȘI DUMNEAVOASTRĂ O SĂ DEVENIȚI ÎNVINGĂTORI . Nu va fi ușor în condițiile actuale dar sigur vom fi învingători ...și noi și dumneavoastră .

De ce am creat această platformă ?

Am început acum 15 ani să creăm site-uri și pagini web pentru noi și pentru unii clienți . Totul era ok până se ajungea la partea privind promovarea și publicitatea necesară pentru atragerea clienților . La fel ca și marea majoritate dintre dumneavoastră am cheltuit sume uriașe de bani pentru publicitate . De cele mai multe ori rezultatele obținute au fost mediocre sau inexistente și nu mai găseam resurse să continuăm .

Pe de altă parte foarte multe dintre categoriile sau nișele de afaceri nu pot fi promovate prin rețelele clasice de publicitate oferite de giganții mondiali Google , Facebook , Yahoo și alții ( nu dăm nume și categorii de afaceri ca să nu fim banați sau raportați ) . Aveam ( avem și acum ) clienți care derulau afaceri în aceste domenii de activitate refuzate de agențiile de publicitate și efectiv nu găseam soluții concrete pentru promovarea acestor afaceri . Singura soluție în aceste cazuri era și este optimizarea SEO . Noi suntem experți în SEO și nu era asta o problemă .... dar aici există un mare impediment . SEO aduce rezultate foarte bune DAR durează minim 6 luni până apar rezultatele și toți clienții voiau soluții urgent . 

Ca atare am hotărât să creăm noi propria infrastructură tehnică care să ne ajute să nu mai depindem de diverși furnizori pentru aceste servicii . Am folosit experiența noastră de peste 15 ani în acest domeniu și utilizăm toate resursele și facilitățile posibile ca să aducem un plus de calitate și valoare comparativ cu celelate alternative existente .

A durat câțiva ani și încă lucrăm la realizarea unor soluții tehnice care să îmbunătățească calitatea serviciilor astfel încât să aducem plus valoare pentru clienții noștri .

Încercăm să oferim soluții de calitate mai bună , la prețuri mult mai accesibile și fără atât de multă cenzură sau restricții impuse . Dumneavoastră trebuie doar să testați serviciile noastre , să vă bucurați și să beneficiați de aceste facilități extraordinar de complexe la prețuri deosebit de rezonabile pentru orice afacere .

Aveți nevoie de lămuriri suplimentare ?