Cum realizăm aceste lucruri ?

Utilizăm cea mai complexă rețea online și cea mai completă strategie de promovare existentă la această oră în România , care presupune sute de procedee și metode diferite de postare și distribuire de content astfel încât să ajungă în fața publicului larg . Utilizăm toate canalele online și media existente ; site-uri web , portaluri online , rețele de bloguri , forumuri , portaluri de anunțuri , rețele sociale și multe alte canale online , pentru a obține rezultate extraordinare pe termen scurt însă spre deosebire de toți ceilalți concurenți rezultatele muncii noastre vor atrage un număr tot mai mare de clienți pe termen mediu si lung pentru afacerea dumneavoastră , deoarece utilizăm zeci de procedee de promovare organică care ajută afacerea promovată să evolueze în timp . Creăm articole , postăm banere , creăm backlinkuri , încărcăm poze optimizate , postăm pe social media , postăm în forumuri și alte canale online , iar aceste activități aduc o creștere importantă pe partea de optimizare pentru motoarele de căutare și ca atare vor genera trafic gratuit de calitate . O să facem o schiță pe scurt a procedurilor de lucru mai jos .
 • 1Prima etapă

  Creați profilul de utilizator în platforma noastră , personalizați profilul creat cu toate informațiile necesare astfel încat cei interesați să poată avea toate datele necesare iar apoi creați anunțul sau anunțurile care doriți să fie afișate în platforma noastră . Puteți crea un număr nelimitat de anunțuri în funcție de nevoile dumneavoastră . Anunțul poate fi pentru afacere la modul general ( aveți o afacere care doriți să obțină o creștere a reputației și a brandului ) sau pot fi mai multe anunțuri pentru mai multe produse ( ATENȚIE se acceptă doar un singur articol/produs/serviciu pentru un anunț )sau servicii diferite pentru care doriți să obțineți un număr mai mare de vânzări ( de exemplu aveți lichidare de stoc pentru tricouri , cămăsi și pantaloni scurți , atunci creați câte un anunț pentru fiecare model de articol ).
 • 2A doua etapă

  Analizăm conținutul anunțului ( dacă sunt necesare modificări sau corecturi vă anunțăm prin email sau telefonic ) , analizăm natura afacerii dumneavoastră și stabilim strategia de promovare . Fiecare afacere este unică și în plus de asta există multe restricții în rețele online legate de postarea sau promovarea contentului pentru unele tipuri de afaceri sau obiecte de activitate . Stați liniștiți indiferent de obiectul dumneavoastră de activitate avem soluții pentru orice tip de afacere , deci nu vor exista piedici concrete în atingerea obiectivelor .
 • 3A treia etapă

  În funcție de natura afacerii care trebuie promovată preluăm informațiile publicate de dumneavoastră , le adaptăm , le mixăm , le postăm , le distribuim ,le repostăm și redistribuim de oricate ori este nevoie prin bloguri sau paginile și profilele noastre din rețele sociale ( utilizăm sute de profile diferite în toate rețelele sociale fiecare profil având între 3800 și 5000 de prieteni , zeci de pagini diferite în toate rețelele existente cate totalizează circa 4,3 milioane de urmăritori , sute de grupuri diferite pe toate segmentele și nișele posibile care totalizează peste 6,8 milioane de membri ) și alte platforme online proprii sau rețele online unde avem create pagini sau conturi de utilizator .
 • 4A patra etapă

  Revenim asupra postărilor sau articolelor cu alte profile de utilizatori din toate rețelele sociale cu care interacționăm , comentăm , repostăm și redistribuim contentul către alte grupuri de utilizatori , creăm banere cu redirectare către anunțul targetat , scriem și postăm articole și încorporăm cuvinte cheie cu ancoră având link do-follow integrat , scriem recenzii contextuale , scriem comentarii contextuale , astfel încât să acoperim toate categoriile de utilizatori sau mai bine spus acoperim absolut toată populația activă care utilizează mediul online din România .
 • 5A cincea etapă

  Platformele noastre online și paginile din rețelele sociale sunt la rândul lor promovate prin toate metodele de publicitate digitală , de la pay-per-click la email marketing , sms marketing , whatsapp marketing și telegram marketing și alte tipuri de publicitate . Este vorba despre un sistem complex de trimitere de mesaje , realizare de postări , redirectări de trafic și distribuiri simultane în cascadă prin sute de rețele și canale diferite , pe termen nelimitat , cu un sistem inteligent de promovare online . Numărul de utilizatori care vor interacționa cu anunțurile promovate este unul uriaș și este compus din totalitatea persoanelor care utilizează internetul în România .

De la zero la miliarde

Propulsăm afacerea dumneavoastră direct în fața cumpărătorilor . În curănd o să fiți nevoit să faceți suplimentări de posturi pentru a face față volumului de muncă .

Haideți să verificăm adevărul

TESTAȚI GRATUIT CEEA CE AFIRMĂM FĂRĂ NICI O OBLIGAȚIE . AVEȚI POSIBILITATEA SĂ PRIMIȚI 100 % GRATIS SERVICIILE NOASTRE PENTRU TESTARE . DACĂ O SĂ FIȚI MULȚUMIT CONTINUAȚI COLABORAREA CU NOI . DACĂ NU O SĂ FIȚI SATISFĂCUT NU AVEȚI NICI O OBLIGAȚIE FAȚĂ DE NOI . DECI , DAȚI CLICK PE BUTONUL DE MAI JOS , TESTAȚI ȘI ALEGEȚI CE ESTE MAI BUN PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ .