Cum Facem Asta ?

Cum realizăm aceste lucruri ?

Utilizăm cea mai complexă strategie de promovare existentă la această oră în România , care presupune sute de procedee și metode diferite de postare și distribuire de content astfel încât să ajungă în fața publicului larg . Utilizam toate canalele online și media existente ; site-uri web , portaluri online , rețele de bloguri , forumuri , portaluri de anunțuri , rețele sociale și multe alte canale online , pentru a obține rezultate extraordinare pe termen scurt însă spre deosebire de toți ceilalți concurenți rezultatele muncii noastre vor atrage un număr tot mai mare de clienți pe termen mediu si lung pentru afacerea dumneavoastră , deoarece utilizăm zeci de procedee de promovare organică care ajută afacerea promovată să evolueze în timp . Creăm articole , postăm banere , creăm backlinkuri , încărcăm poze optimizate , postăm pe social media , postăm în forumuri și alte canale online , iar aceste activități aduc o creștere importantă pe partea de optimizare pentru motoarele de căutare și ca atare vor genera trafic gratuit de calitate . O să facem o schiță pe scurt a procedurilor de lucru mai jos .
 • 1Prima etapă

  Dumneavoastră studiați pachetele de servicii oferite și alegeți pachetul de publicitate dorit ( dacă aveți nelămuriri ne contactați și vă oferim explicații amănunțite pentru orice doriți să stiți ) , îl achitați . Vă creați profilul de utilizator în platforma noastră , personalizați profilul creat cu toate informațiile necesare astfel încat cei interesați să poată avea toate datele necesare iar apoi creați anunțul sau anunțurile ( în funcție de pachetul de publicitate achiziționat ) care doriți să fie promovate în mediul online .
 • 2A doua etapă

  Analizăm conținutul anunțului ( dacă sunt necesare modificări sau corecturi vă anunțăm prin email sau telefonic ) , analizăm natura afacerii dumneavoastră și stabilim strategia de promovare . Fiecare afacere este unică și în plus de asta există multe restricții în rețele online legate de postarea sau promovarea contentului pentru unele tipuri de afaceri sau obiecte de activitate . Stați liniștiți indiferent de obiectul dumneavoastră de activitate avem soluții pentru orice tip de afacere , deci nu vor exista piedici concrete în atingerea obiectivelor .
 • 3A treia etapă

  În funcție de natura afacerii care trebuie promovată preluăm informațiile publicate de dumneavoastră , le postăm, le distribuim ,le repostăm și redistribuim de oricate ori este nevoie prin bloguri sau paginile și profilele noastre din rețele sociale și alte platforme online proprii sau rețele online unde avem create pagini sau conturi de utilizator .
 • 4A patra etapă

  Revenim cu alte profile din conturile sociale cu care repostăm și redistribuim contentul către alte grupuri de utilizatori astfel încât să acoperim toate categoriile de utilizatori sau mai bine spus acoperim toată populația activă care utilizează mediul online din România .
 • 5A cincea etapă

  Platformele noastre online și paginile din rețelele sociale sunt la rândul lor promovate prin toate metodele de publicitate digitală , de la pay-per-click la email marketing , sms marketing , whatsapp marketing și telegram marketing . Este vorba despre un sistem de postări și distribuiri în cascadă pe termen nelimitat și numărul de utilizatori care vor interacționa cu anunțurile promovate este unul uriaș .Putem afirma cu maximă modestie că vom acoperi tot publicul activ care utilizează mediul online din România .