Detalii despre beneficii

Serviciile noastre aduc afacerii dumneavoastră sute de beneficii începand cu costurile mult mai reduse și nu în ultimul rand calitatea și eficiența adusă de noi în comparație cu serviciile competitorilor noștrii . Pornind de la valoarea de cost per click la randamentul obținut suntem cu mult mai eficienți decăt oricare dintre concurenții noștrii indiferent de puterea financiară sau valoarea acestora . Orice proprietar de afacere trebuie să se focuseze pe fructificarea tuturor oportunităților apărute , așa că nu ratați oportunitatea să deveniți partenerii noștrii acum ... mai târziu este posibil să nu mai puteți depăși concurenții care au avut inspirația să colaboreze cu noi .

Costuri mici cu eficiență maximă

PARE INCREDIBIL ? CREDEȚI CĂ ESTE DOAR UN SLOGAN PUBLICITAR ? Ei bine , NU ESTE incredibil și NU ESTE doar un slogan publicitar . Avem tarife mai mici deoarece utilizăm propria infrastructură online compusă din sute de site-uri web și mii de profile și conturi în portaluri online și rețele sociale cu milioane de utilizatori , DAR în paralel ne folosim și de infrastructura acestora prin promovare plătită pe Google , Yahoo , Bing , YouTube , Facebook , Twitter , Pinterest , Instagram , Tumblr , TikTok și alți giganți media .

Suntem mai eficienți deoarece folosim toate canalele online spre diferență de competitori care folosesc doar platforma proprie ( de exemplu de la Google o să primiți doar trafic prin promovarea cuvintelor cheie în căutările pe Google , de la Facebook o să primiți doar trafic generat prin promovarea postării dumneavoastră în rețeaua Facebook și la fel cu toate celelalte canale de promovare ) .

Utilizăm cel mai complex mix de promovare online organică și plătită cu ajutorul căreia obținem rezultate spectaculoase pentru toate afacerile . Sperăm că am putut fi clari și la obiect astfel încât să puteți înțelege , însă dacă totuși aveți nelămuriri nu ezitați să ne contactați și în mod sigur o să reușim să vă explicăm toate aspectele neclare .