Beneficii aduse de serviciile noastre

Serviciile noastre aduc afacerii dumneavoastră sute de beneficii începand cu costurile mult mai reduse și nu în ultimul rand calitatea și eficiența adusă de noi în comparație cu serviciile competitorilor noștrii . Pornind de la valoarea de cost per click la randamentul obținut suntem cu mult mai eficienți decăt oricare dintre concurenții noștrii indiferent de puterea financiară sau valoarea acestora . Orice proprietar de afacere trebuie să se focuseze pe fructificarea tuturor oportunităților apărute , așa că nu ratați oportunitatea să deveniți partenerii noștrii acum ... mai târziu este posibil să nu mai puteți depăși concurenții care au avut inspirația să colaboreze cu noi .

Costuri mult mai mici

Campaniile de promovare online realizate de către noi au prețuri mult mai mici în comparație cu costurile identice ale serviciilor competitorilor noștrii .

Optimizare mai bună

Suntem români și gândim românește așa că am adaptat serviciile oferite de către noi la modul și tipicitățile specifice cetățenilor din România

Mai multe clickuri

Utilizăm cea mai completă infrastructură online din România , astfel că rezultatul o să fie mult mai vizibil comparativ cu cel al competitorilor noștrii

Vânzări în creștere

Suntem direct interesați de succesul clienților noștrii și ca atare ne străduim să aducem prosperitate pentru afacerile acestora astfel încât să colaborăm pe termen lung

Costuri versus Eficiență

Suntem cei mai buni la toate capitolele care trebuie luate în considerare pentru eficientizarea unei afaceri . Avem prețuri mult mai mici decăt giganții mondiali în acest domeniu și obținem rezultate mult mai bune decât aceștia . Asta deoarece scopul nostru este să aducem eficiență maximă atât clienților noștri cât și beneficiarilor finali ai produselor sau serviciilor oferite de către clienții noștri . Știm că atunci când partenerii noștri câștigă și noi avem de câștigat și ca atare oferim beneficii maxime la costuri minime pentru o colaborare fructuoasă pentru toate părțile pe termen lung .

De ce avem tarife mai mici și suntem mai eficienți ?

PARE INCREDIBIL ? CREDEȚI CĂ ESTE DOAR UN SLOGAN PUBLICITAR ? Ei bine , NU ESTE incredibil și NU ESTE doar un slogan publicitar . Avem tarife mai mici deoarece utilizăm propria infrastructură online compusă din sute de site-uri web și mii de profile și conturi în portaluri online și rețele sociale cu milioane de utilizatori , DAR în paralel ne folosim și de infrastructura acestora prin promovare plătită pe Google , Yahoo , Bing , YouTube , Facebook , Twitter , Pinterest , Instagram , Tumblr , TikTok și alți giganți media . Suntem mai eficienți deoarece folosim toate canalele online spre diferență de competitori care folosesc doar platforma proprie ( de exemplu de la Google o să primiți doar trafic prin promovarea cuvintelor cheie în căutările pe Google , de la Facebook o să primiți doar trafic generat prin promovarea postării dumneavoastră în rețeaua Facebook și la fel cu toate celelalte canale de promovare ) . Utilizăm cel mai complex mix de promovare organică și plătită cu ajutorul căreia obținem rezultate spectaculoase pentru toate afacerile . Sperăm că am putut fi clari și la obiect astfel încât să puteți înțelege , însă dacă totuși aveți nelămuriri nu ezitați să ne contactați și în mod sigur o să reușim să vă explicăm toate aspectele neclare .

Câteva mențiuni

Vă redăm mai jos o mică parte dintre elementele care ne caracterizează

Promovăm orice tip de afacere

Nu contează dacă afacerea dumneavoastră este una exclusiv online sau una exclusiv clasică , nu contează care este domeniul dumneavoastră de activitate . DATORITĂ INFRASTRUCTURII PROPRII PUTEM PROMOVA ORICE FEL SAU ORICE TIP DE AFACERE .

Cele mai mici tarife posibile

Practicăm cele mai mici tarife pentru aceste servicii astfel încât să nu constituie o problemă pentru afacerea dumneavoastră . Avem tarife de cel puțin 5 ori mai mici decât orice altă agenție de marketing pentru servicii similare . ĂSTA ESTE UN ALT BENEFICIU MAJOR .

Foarte serioși și foarte eficienți

Tratăm cu respect toți antreprenorii și oferim seriozitate maximă partenerilor sau colaboratorilor noștri . Utilizăm cea mai completă și complexă rețea online din România și chiar din Europa , așa că obligatoriu colaborarea cu noi va fi una reciproc avantajoasă .

Rezultate mai bune decât promisiunile

Deoarece pe parcursul timpului ne-am lovit de multe obstacole , avem o atitudine rezervată și realistă , astfel că promitem mult mai puțin decât putem obține din ceea ce facem . ÎNTOTDEAUNA REZULTATELE VOR FI MULT MAI BUNE DECĂT CEEA CE AM PROMIS